2010-03-31
 14:25:27

Dåliga jag

Jag vet. Jag har varit frånvarande ett tag nu men det händer för mycket runt omkring mig just nu. Jag stressar åt alla håll. Hektisk schema, huvudvärk, tandvärk och förkyldning. Jajamensan, Jila mår super. Dagensplaner är att först och främst orka ta mig hem. Packa resväskan och dra till Göteborg över helgen och fira mina syskon Martin och Jaleh som fyller år 3 och 1 april. Ruuuuligt! Men innan jag drar så måste jag springa iväg och posta klänningar till Nemo. Hinna äta något. Och hinna andas emellanåt.

Nu måste jag rusa iväg!


Puss på er!
2010-03-30
 13:33:25

Skolan

Sitter här och pluggar med Valissia. Vi blir kvar här ett bra tag. Hoppas ni har det mysigt ute i det sköna vädret.

Puss!
2010-03-29
 22:49:27

Sånt som suger

Nu har jag försökt att ladda upp bilder på mig och Rawand i tre kvarter! Det går inte. Blogg.se skiter ner sig igen. Sånt här gör mig skit irriterad så jag ska gå och lägga mig. Bilder får vänta till imorgon.

God natt ppl!









2010-03-29
 20:48:58

Dagens Tips

 Från Kenzas kollektion:


Fler bilder? Klicka här!

Skotrend.se - 699:- (annars 799:-)

2010-03-29
 20:10:55

Vem är jag?

Jag fick den här kommentaren idag och kom på att jag kanske borde berätta lite om mig själv. Igen. För er som inte vet så hackade någon in sig på min blogg och raderade alla mina inlägg så jag förstår att ni vill veta lite om mig. Så här kommer lite Jilainfo:

Den korta versionen

Jag heter Jila (haha no shit!) och fyllde precis 22 år. Jag är kurd från Iran. Har tidigare bott i Iran, Irak, Turkiet. Jag har även bott på fantastiska Gotland (Hej Nemo :D) när jag var yngre. Jag är sen tidigare från Göteborg där min familj bor kvar. För ungefär 2 år sedan flyttade jag till Jönköping pga kärleken och studierna.

Jag pluggar till matematiklärare för 1-7 klassare. Jag är inne på min fjärde termin och har 3 terminer kvar att läsa. Jag älskar barn och har vetat att jag vill bli lärare sen jag var 10 år. Mina älsklingar Valissia och Cornelia läser samma program som mig, vilket gör det hela mycket roligare.

Min man Rawand träffade jag under 2006 i Stockholm genom en gemensam vän. Efter att ha varit ihop i 1 år så friade han och vi förlovade oss. Exakt 1 år efter förlovningen så gifte vi oss. Både mina och hans föräldrar tyckte att vi skulle vänta med giftemål eftersom vi var så unga. Det var svårt att övertala de men vi lyckades och här är vi idag. Vi har varit gifta i snart 1, 5 år. Jag ska inte sitta och försöka beskriva vad han betyder för mig, jag kommer ändå inte att lyckas. Ord kan inte beskriva det jag känner för honom. Idag bor vi i vår mysiga 2a och har det ett bar liv tillsammans.

Jag orkar nog inte gå djupare än så på det hela. Har ni fler frågor så är det bara att ställa de. Jag svarar mer än gärna! :)

Kan lägga upp en bild på min älskling senare ikväll.

Puss på er gullisar!





2010-03-29
 12:15:06

29 mars

Today:







Nu bär det av till högskolan.

Hörs ikväll!

2010-03-28
 22:33:17

Lindex

Dagens Tips








Pris: 49,50-79,50
2010-03-28
 21:45:11

Tävling på Nelly

Just nu pågår en rolig tävlig på Nelly. Man ska designa en bikini! Här har ni min väldigt enkla bikini:


Min designade bikini på NELLY.COM

But then again I'm a simple girl.

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

2010-03-28
 20:37:03

Teamwork

Nu är det dags för mys i soffan hemma hos oss. Vi har varit väldigt duktiga idag. Vi har handlat, lagat mat, tvättat kläder och städat. Detta måste belönas med..



mums.

Ha nu en trevlig söndagkväll!

2010-03-28
 19:45:46

Lite roligt

Detta hittade jag på min vän Emelies blogg

learn to speak chinese:
1) That's not right ....................... Sum Ting Wong
2) Are you harboring a fugitive?............. Hu Yu Hai Ding
3) See me ASAP................................ Kum Hia Nao
4) Stupid Man ........................... Dum ***
5) Small Horse ......................... Tai Ni Po Ni
6) Did you go to the beach? ............ Wai Yu So Tan
7) I bumped into a coffee table ........ Ai Bang Mai Fa Kin Ni
8) I think you need a face lift ........... Chin Tu Fat
9) It's very dark in here ................. Wao So Dim
10) I thought you were on a diet ........... Wai Yu Mun Ching
11) This is a tow away zone ................ No Pah King
12) Our meeting is scheduled for next week ... Wai Yu Kum Nao
13) Staying out of sight ................ Lei Ying Lo
14) He's cleaning his automobile .......... Wa Shing Ka
15) Your body odor is offensive ........... Yu Stin Ki Pu
16) Great .................................. Fa Kin Su Pah


Hahahaha :D

2010-03-28
 15:44:45

Bad hairday..



Today I look like shit.. nu ska jag iväg och handla mat med gubben min.

Hörs senare fina läsare!
2010-03-28
 15:23:28

Shopping på Ullared

En liten del av det som följde med hem igår:






I LOVE!!!


Sitter jävligt snyggt på.

Nu drömmer jag om sommar och sol igen!
2010-03-28
 14:55:02

Nätshopping

Mina favorit sidor:

Kläder, skor & accessoarer
Ellos
Halens
LaRedoute
Chapnlle
Chicy

Missbella
Melba
Modekungen
Chique
Nelly
H&M
New Look
Missguided
Asos

Lei Lei
Vivistyle

Skor
Have2have
Party shoes
Skona mig

Accessoarer
Bags and fashion
Friis & Company
Accessoara

Jag har säkert missat en hel del. Listan känns inte färdig. Kan ni några bra sidor? I så fall kan jag bara skriva till de på listan.
2010-03-28
 12:59:39

Jag lever!

Jag är bara helt slutkörd efter Ullaredresan. Den tog verkligen på krafterna. Nu ska jag ordna lite käk och sen är jag förhoppningsvis igång igen som vanligt!

Puss!
2010-03-26
 21:07:53

Right now

Hej på er!
Tänkt bara säga att jag är hemma hos mina svärföräldrar, jag blir nog kvar här till sent. Tips om shoppingsidorna lägger jag upp efter midnatt eller imorgon innan JAG OCH MIN BABE DRAR TILL ULLARED!

Ni som ska ut ikväll kan väl dansa lite extra och dricka ett par glas för min del också.

Puss!
2010-03-26
 15:34:33

Just nu..


..ser jag så här förstörd ut. Påsar och mörka ringar, tummen upp för mig.

Kom hem precis. Är lite småstressad eftersom en hemtenta ska vara inskickad idag. Jag måste hinna springa till posten och skicka iväg en klänning också. Jag en massa att göra idag. Inte ens fredagarna är lugna för mig. Dessutom är jag lite bitter över att:

1. Jag har fått reda på att jag ska ha min praktik på Visingsö! VISINGSÖ!! Det ligger åt helvete, vilket betyder att jag måste vakna typ 4 på morgonen varje dag och gå ut hemifrån innan 5. Först måste ta en buss in till stan, pendla till gränna, båten över till visingsö och promenera en bra bit till skolan. Alltsåkommer jag att vara hemma till typ 7 på kvällen. Jag vill seriöst gråta. Jag var hos den ansvarige och klagade och förhoppningsvis så får jag en annan praktikplats. Håll tummarna för mig nu!

2. Försvarets salva som finns på apoteket säljs inte längre. Katastrof och skandal! Mina läppar har typ inget liv utan den salvan. Köpte Bamses läppbalsam. Trodde att den skulle lukta tuttifrutti, det gör den inte.

Menmen nu ska jag försöka vara positiv! Imorgon ska jag och Valissia på äventur!! Billig shopping paradis! Gissa vart vi ska? Nackdel: jag måste upp halv 7 på en lördag. Mysigt värre.

Uppdaterar senare ikväll!

2010-03-25
 23:27:03

Bloggrekord!!

Sånt här gör mig superglad! Jag vet att många av er har kikat in här pga av inlägget med klänningarna jag säljer men det är ändå roligt med så många läsare. Jag brukar ha ungefär 30 unika läsare om dagen och jag vet precis vilka de (typ) är haha. Idag har jag haft 116 unika läsare hittills! KUL! Jag hoppas att ni väljer att stanna kvar.




Jag lär nog sova gott i natt.

Puss på er!
2010-03-25
 22:56:30

Innan jag somnar..

Hej sötnosar!
Just nu sitter jag och försöker skriva en lista på bra shoppingsidor på nätet. Så imorgon slänger jag in ett inlägg med shoppingtips på nätet. Det är ju ganska tråkigt när alla handlar på ungefär samma butiker vilket leder till att de flesta tjejer bär likadana plagg. Shoppar man på nätet så sticker man ut lite mer. Jag har nämnt detta tidigare och säger det en gång till. Att shoppa på nätet är svinfarligt. Man måste sätta en gräns så att man inte sitter hemma och klickar hem en massa från olika håll. Så ha bra koll när ni väljer att handla på nätet.

Eftersom det inte gick att återställa alla mina gamla inlägg så tänker jag även tipsa lite om sånt som jag tidigare har tipsat om så det finns i arkivet. Dessutom tänker jag börja med "Dagens tips" och tipsa om något nytt varje dag. Det kommer att vara allt från kläder till hygiengrejer och heminredning. 





En av Valissias "Jila äter-bilder".

Valissia: Jag måste ju fota så du kan blogga om det.

Om jag skulle blogga om alla bilder Vali har tagit på mig så skulle alla mina inlägg handla om hur mycket jag äter.

God natt babes! Im out.
2010-03-25
 19:59:31

Yes yes yes!

Det var på tiden! Min mage blir så glad över den här nyheten. Kära Jönköpingsbor och Burger King älskare...



BURGER KING ÖPPNAR I JÖNKÖPING!

TACK TACK TACK!


Lär mer om detta här:
http://www.jnytt.se/nyhet/31012/snart-oppnar-burger-king-i-jonkoping





2010-03-25
 19:46:15

Nytt i garderoben

Gissa om jag är besviken. Vi stod utanför H&M och det vattnas i munnen på mig typ. Väl inne så blir jag så himla besviken! De hade inte fått in alla plagg. Nej, inte ens hälften. Då insåg jag, jag bor i Jönköping. Det är klart. De finaste plaggen fanns inte i butik. Dessutom fanns det typ inget i 34. Personalen på H&M hade rensat det bästa innan de ens hade öppnat! FUSK! Jag är grymt besviken.

Fick med mig detta:

 

Jag måste sluta ha så höga förväntningar på allt och alla.

Jag hade i alla fall en underbar dag på stan med min Vali! Plus att jag nu har köpt nya glasögon. Äntligen! Pluspoäng till mig wiiiihoo!
2010-03-25
 08:18:54

25 mars

God morgon! Dagen jag har väntat på är här! Idag ska jag skippa halva första föreläsningen (inte bra) för att köa utanför H&M. Idag  får de nämligen in The garden cellection i butik. Eller ja, jag hoppas det i alla fall. Jönköping är ju inte precis som de större städerna, de får inte in allting här. Ska möta Vali på stan om en timme och äta frukost och sen är det H&M som gäller. Jag är nog hemma till 5 eftersom det blir en långskoldag.



Puss på er!
2010-03-23
 13:53:05

Ett måste

Man ska ALLTID ha en tårta i frysen.




Nu blir det mycket lättare att plugga.

2010-03-23
 13:09:01

Snabbis

Hej, tjena och hallå!
Tänkte bara skriva några rader innan sätter igång med pluggandet hemifrån. Så himla skönt att ligga hemma i mjukiskläder med laptopen på magen och sköta det hela hemifrån. Jag ska försöka få så mycket gjort som möjligt och inte lata hela dagen. 

To do today:
1. Skriva hemtenta
2. Skriva ytterligare en hemtenta (eller åtminstonde börja på den)

3. Planera Lite smått inför Rawands födelsedag (28 april)
4. En långpromenad med älskling
5. Handla och laga mat
6. Fota kläderna jag vill sälja

Btw, blogg.se gav det ett försök men det gick inte att återställa mina gamla inlägg :( Trodde inte att jag skulle bli ledsen över detta, men ärligt talat så är jag ganska nere. Jag som skrev rätt ofta i början och tipsade om en massa. Nu är allt borta! Skit också.

2010-03-22
 21:23:31

Det blir inga babys

Nej. Jag lär inte skaffa barn på ett jävligt bra tag. Speciellt inte efter Rawands senaste kommentar. Vi har precis tittat färdigt på Håkans bar. Thailänderna stavade hans namn lite fel, Hakån hahahaha låter skit roligt.

Han ser skit seriös ut också när han säger detta.
Rawand: Coolt det låter! Nu vet vi vad vår son får heta om vi får en pojke. HAKÅN!

NOOOT!


2010-03-22
 17:17:42

I'm home!

Hej hej hej!

Hur har ni haft det idag? Hoppas ni har haft en bättre dag än min. Har jag sagt att jag hatar måndagar? Eller kursstart på måndagar? Eller kursstart på måndagseftermiddagar? Fyfan. Idag var det föreläsning mellan 13-16, vilket förstörde min dag. Jag kom i tid men var så j*vla hungrig att jag höll på att dö. Jag satt och räknade minuterna till rasten. Seriöst alltså. Jag åt ju ris och kyckling igår, det var väl runt 3 på eftermiddagen och sen åt jag ingenting på hela dagen. Jag var inte hungrig helt enkelt. Imorse vaknade jag ganska sent och därför åt jag inte frukost och var sugen på pastabageriets. Jag trodde att jag hade gott om tid på mig att fixa mig och åka till skolan, käka och gå in  till föreläsningen.. tills Rawans slänger ur sig att "Du vet väl att klockan i vardagsrummet går fel?" Jag fick springa mot bussen. Hade svinont i magen, ville seriöst gråta av hunger.

När vi äntligen får rast och jag går ner till caféet så är det stängt! Fick gå till biblioteketscafé och köpa en äcklig panini därifrån. Hade jag börjar 9 idag så hade inget att det här inträffat. Då hade jag ätit frukost och lunchat som vanligt vid tolv. Så idiotiskt att börja klockan ett. Då sover man längre istället och vet inte om man ska äta frukost eller lunch.

Precis innan vi skulle hem så skrev Cornelia ett litet meddelande till mig på en liten pappersbit. Meddelandet löd:



Tack Cornelia! Vad skulle jag ha gjort utan dig?

2010-03-21
 23:04:21

En klänning men ingen bal

Jag suttit framför dataskärmen och dreglat över vackra klänningar och skor. Det här med nätshopping är ju skit farligt. Jag åker ju på det rätt ofta. Klick, klick, klick. En vecka senare får jag hem allt.. och räkningen. Ibland har jag inte ens koll på hur mycket jag har beställt eller vart ifrån eftersom jag beställer från flera olika ställen samtidigt. Jag har försökt dra ner det. Jag har inte klickat hem något på ungefär en månad nu. Det är inte lätt, speciellt inte när jag hittar sånt här:





Den här underbara saken får mig att vilja spola tillbaka tiden till sista året i gymnasiet så att jag kan bära den på balen. Men icke. Lyckost alla som ska ta studenten i år säger jag bara! Det finns hur snygga klänningar som helst! Speciellt på Nelly. När jag tog studenten för strax 2 år sedan gick jag igenom ett helvete för att hitta en studentklänning. Vita klänningar var det gott om, men inte fina vita klänningar.

Nu måste jag lägga mig om jag inte vill komma sent till den nya delkursen som börjar imorgon. Vi får hoppas att geometrin inte är bajs som algebrakursen.

God natt babes!

2010-03-21
 17:03:06

Tråksöndag

Lord! Jag är proppmätt! Kan inte röra mig och det tänker jag inte göra heller. Hann laga tikka masala med ris, som är Rawands favorit, precis innan han kom hem från gymmet. Nu ska jag bara dega hemma i soffan. Det var tänkt att jag skulle gå ut och fika med the girls men fick oväntat besök i sista sekund.

Puss så länge! 

2010-03-21
 14:36:23

Innan jag tar hand om diskhögen..

Tänkte bara slänga in några bilder från min födelsedag som var för ett par veckor sedan. Men innan jag gör det så måste jag bara säga att min hemska frisyr har ni Cornelia, Lollo, Valissia, Kuin, Miriam, Zeina, Shelly och Rawand att tacka för. Ni vet hur det är när folk tycker att att något är snyggt på en men man själv inte alls känner så. Så känns det för mig, jag trivs inte alls i mitt lockiga hår och alla andra gillar det. Det spelar ingen roll att andra tycker att det är snyggt när man själv är obekväm. Förstår ni hur jag menar?

Här har ni några bilder i alla fall:










Zeina hittar man ALLTID på golvet haha


Om man skiter i mina strumpbyxor så är det en störtskön bild hahaha nerds


I Amos kiosk. Mina favoriter ♥


2010-03-21
 14:02:30

Hot or What?



Ni ska bli mina.

2010-03-21
 13:36:47

Yesterday

Hej på er!

Igår blev det ingen bio, fanns inga bra platser. Vi var ganska sent ute så det var förväntat. Men film blev det i alla fall! Jag, Soara och Rawand handlade massa och satte igång Avatar. Jag har sett den en gång tidigare, men den är sjukt bra så mig gjorde det inget att lägga ner ytterligare 3 timmar på den filmen.

På tal om filmer. Har ni sett Precious? En sjukt bra film som är baserad på en sann historia. Bland de bästa filmer jag någonsin har sett. Jag grät mig igenom hela filmen. Ni måste se den.

Handling: 

"Filmen utspelar sig 1987 i Harlem, New York där Claireece "Precious" Jones (Gabourey Sidibe) bor i en lägenhet med sin mamma Mary (Mo'Nique). Precious är 16 år gammal, kraftigt överviktig och kan varken läsa eller skriva. Mary, som nästan aldrig lämnar lägenheten utan lever på socialbidrag, utsätter Precious för ständiga fysiska, psykiska och sexuella övergrepp. Det visar sig snart att Precious flera år tidigare blivit våldtagen av sin egen far och fått dottern "Mongo", som lider av Downs syndrom. "Mongo" bor hos Precious mormor, då Precious är oförmögen att sköta henne.


När det kommer fram att Precious är gravid med ett andra barn, blir hon avstängd från sin skola. Rektorn arrangerar dock så att hon kan få gå i en specialskola, där den radikala och beslutsamma läraren Blue Rain (Paula Patton) stöttar henne och så småningom lär Precious att läsa och skriva."



Jag lipar bara jag ser trailern.

+

2010-03-20
 12:41:38

Great news!

Jag har varit i kontakt med en viss Nina från blogg.se som tydligen kan återställa allt! Yeeeeeeeay! Men det lär nog inte hända nu under helgen. Förhoppningsviss ser bloggen ut som vanligt på måndag. Happy happy happy!

Förresten så är jag sugen på på bio ikväll. Finns det nån bra film? Om vi har riktigt tur finns det bra platser på Shutter Island. Vi får la se.



Nu ska all tvätt upp. Finally!

2010-03-20
 11:03:48

New start

Hej sötisar!
Roligt att veta att ni vill att jag ska fortsätta. I will do my best :) Jag har varit uppe i dygt en timme. I  vanliga fall sover jag till lunchtid under helgerna men idag har jag tvätttid att passa och typ 15 kg smutstvätt. 

Hörs senare!
2010-03-19
 19:19:43

Im pissed!

Jag blir så jävla förbannad! Nu är det någon jävla idiot där ute som har hackat in sig på min blogg och rensat alla mina inlägg! Varför gör man sånt skit? Har folk verkligen inget bättre för sig? Det är för jävla sorligt att det finns människor som förstör. Varför attackera en så liten blogg som min? Du som har gjort det här, jag vet att du läser det här. Jag vet inte vad du får utav det här men ditt lilla sabotage kommer inte att hindra mig från att blogga. Mission failed. Nu kommer jag till och med att börja uppdatera oftare. Det enda jag har säga till dig är att Karma is a bitch!